Binary Coach

Tényleg várható Ripple rali?

2017. június 26. - binarycoach

A kirptovaluta ipar történetének nagy részében a Bitcoin uralta a piacot. Ez az év eleje óta még inkább erősödik, mivel a legfontosabb digitális pénznem ára újra és újra felkapaszkodott az új csúcsokra. A befektetők azonban elég bölcsek ahhoz, hogy megvizsgálják a kriptovaluta piac többi szereplőjét is, különösképpen azokat akik a a Bitcoin árnyékában húzódnak a piaci kapitalizációt tekintve.

Konkrétan, az Ethereum és a Ripple, a második és a harmadik legnagyobb kriptovaluta és feltételezhető, hogy mind a kettő tovább növekszik. 

Az Ethereum az elmúlt négy hónapban jelentősen növekedett, de vajon a Ripple is hasonló, szignifikáns nyereséget rejt? Az XRP - a Ripple hálózat saját pénzneme - csúcsértéket ért el ez év május 17-én egy jókora rali után, csakhogy ezután az elkövetkező tíz napban folyamatosan esett. Május 27-ig az XRP árfolyama folyamatosan csökkent, többi kriptovaluta szélesebb körével egyetemben, bár ezóta az Ethereum értéke kétszáz, a Bitcoiné pedig mintegy negyvenöt százalékkal emelkedett, a Rippel azonban, ez idő alatt oldalazni kezdett. 

kepkivagas.PNG

Az FXStreet elemzése szerint, a negyven százalékos zuhanás ellenére, júniustól extrém nagyságú területet érhet el a befektetők körében, viszonylag rövid időn belül és stabil támaszt fog biztosítani a meglévő és a leendő befektetőknek.

Az FXStreet elemzői azt is "megjósolták", hogy a Ripple képes lehet, új, minden idők legmagasabb szintjére emelkedni. 

A Ripple egyedülálló tranzakciós folyamatot kínál

A Ripple-struktúra egyik kulcsfontosságú eleme, amely képes megkülönböztetni más digitális pénznemtől a fizetési és tranzakciós infrastruktúrája. A Ripple kiküszöböli az időkésleltetést annak biztosítása érdekében, hogy a tranzakciók valós időben elszámolhatók legyenek. Ez csökkenti a tranzakciós költségeket a bankok és az ügyfelek számára, és új bevételi lehetőségeket nyit meg. A tranzakció-feldolgozási idő és díjak kérdése kulcsfontosságú a digitális valuta iparág számára, különösen mivel a Bitcoin egyre többet küzd ezeken a területeken. 

A Bitcoin esetében az egyik probléma, hogy a pénznem eredeti kódja, amely nagy része még mindig használatban van, nem megfelelően számolta ki a jelenlegi ügyfélbázis és a tranzakció terhelésének méretét.

Ha egy olyan alternatíva, mint a Ripple, elegendő figyelmet kap a digitális pénznem piacán, és rendelkezik megfelelő infrastruktúrával, akár még a Bitcoint is háttérbe szoríthatja.

Hirdetés: Kezdj el pénzt keresni kiemelt partnerünknél!

 

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

A bejegyzés trackback címe:

https://binarycoach.blog.hu/api/trackback/id/tr9312622003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása