Binary Coach

Az Ethereum elérheti az 1000 dollárt

2017. július 13. - binarycoach

Az Ethereum elérheti az 1000 dollárt 2019-ig, legalábbis Luis Cuende - az Argon társalapítója - szerint.

Az Argon egy Ethereum alapú cég, aminek sikerült 25 millió dollárt növekednie mindössze 15 perc alatt. 

Mind az óriás, mind a kisvállalatok aktívan szavaznak bizalmat az Ethereum hálózat automatizált hatékonyságának, az intelligens szerződések használatával. 

“Ethereum Island” Mauritius Craves To Become Blockchain Paradise

Cuende az Aragonra vonatkozó tervét a Sindre Hoplanddal készített interjúban mutatta be, az itnig.net-en.

Úgy gondoltam, drága volt egy évvel ezelőtt, amikor 13 dollár volt, de ma, amikor látom a technológia által teremtett lehetőségeket, olcsónak érzem. Hiszek benne, hogy az Ethereum egy éven belül 1000 dollárt ér el. A kriptovaluta szektor, az Ethereum iparral együtt már életképes terméket kínál, és teljesítik ígéreteiket az alkalmazásuk globális, decentralizált ökoszisztémájának létrehozása érdekében. - mondta Cuende.

Azonban számos elemző a múltban, köztük a Coinbase társalapítója, Fred Ehrsam többször is tájékoztatta a közösséget különböző blogbejegyzésekben és informatív írásokban, hogy az Ethereum még nem alkalmazható egy nagyszabású hálózathoz. Ennek az lehet az oka, hogy a digitális pénzek túlnyomó többsége - akárcsak az Ethereum - még mindig a pre-alfa tesztfázisban van.

Az elmúlt év során a jelentősebb gazdaságú országok, köztük az Egyesült Államok, Kína, Japán, Dél-Korea, Ausztrália és a Fülöp-szigetek teljesen hitelesítette és szabályozta a kriptopiacot, és várhatóan a világ harmadik legnagyobb gazdasága, India is követni fogja őket. 

Ha az Ethereum hálózat hatékonyan tud tízmillió aktív felhasználót szerezni az intelligens szerződések alkalmazásával - ahogy Cuende hangsúlyozta -, akkor az Ethereum minden bizonnyal elérheti az 1000 dollárt. 

Most már az Etoron is tudsz Ethereummal kereskedni!

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

A bejegyzés trackback címe:

https://binarycoach.blog.hu/api/trackback/id/tr1612662263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása