Binary Coach

A Bitcoin 5000 dollár felé tart?

2017. július 28. - binarycoach

A bitcoin ára csütörtökön újra áttörte a 2500 dolláros szintet, ami a korábbi visszaesés után, mérsékelt stabilizálódást eredményezett. Az első 15 kriptovaluta közül tizenhárom szintén áremelkedést mutatott, és közülük három több mint 10%-ot ugrott.

bitcoin price

Ma délután a Bitcoin ára megütötte a 2800 dollárt is.

A felfelé mutató kriptopiac teljes értéke is jelentősen emelkedett, ugyanis ma a piaci kapitalizáció 89 milliárd dollár, ezzel szemben ez július 26-án 84 milliárd dollár volt.

Mára a Bitcoin, az utolsó mélyponthoz viszonyítva  16% -os áremelkedést produklát. Az ára jelenleg 2747 dollár, ami 45 milliárd dolláros piaci kapitalizációt jelent.

Az eToro elemzői szerint, Dél-Korea pozitív hozzáállása a kriptopénzekhez, jelentősen hozzájárul az árak hosszútávú növekedéséhez. 

 

A Max Kaiser publikált egy előrejelzését, miszerint a Bitcoin 5000 dollárt érhet el. Kaiser előrejelzése többé-kevésbé összhangban van a közelmúltban megjelent Goldman Sachs elemzéssel, amely szerint a Bitcoin megközelíti a 4000 dollárt, bár ezek némiképp optimista elemzések. 

Azonban a Bitcoin árának rövid távú jövője attól függ, hogy a befektetők hogyan reagálnak a közelgő Bitcoin "hard fork"-ra, amelyet Roger Ver nemrég jóváhagyott.

a digitális pénznemek "nem valósak"

Mások azonban továbbra is szkeptikusak a Bitcoin potenciáljával kapcsolatban - hosszú távon is. Az Oaktree Capital Management alapítója, Howard Mark emlékeztetőt adott ki ügyfeleinek, hogy a digitális pénznemek "nem valósak". A Bank of America visszhangozta ezt a hangulatot, mondván a befektetőknek, hogy "ne legyenek optimisták a 2017-es Bitcoin és Ethereum áremelkedése miatt."

Most már az Etoron is tudsz Bitcoinnal kereskedni!

A bejegyzés trackback címe:

https://binarycoach.blog.hu/api/trackback/id/tr8512697237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása