Binary Coach

5 ok amiért még mindig jó döntés az Ethereum

2017. július 11. - binarycoach

1. EEA bejelentés

 

Július 31-én az Enterprise Ethereum Alliance jelentős bejelentéssel készül. Ha megvizsgáljuk a korábbi bejelentéseket kivétel nélkül új cégek kezdtek el dolgozni az Ethereummal (Accenture, Deloitte, JP, Morgan, Micrososft, UBS stb.). A legutóbbi áprilisi bejelentés után 86 új résztvevővel az árfolyam ötven dollárról kilencvenhét dollárra ugrott csupán néhány nap alatt.

2. Bitcoin hard fork

 

A Bitcoin hard fork akkor alakul ki, amikor a befektetők különböző szoftvereket használnak, ezért fejlesztők különböző frissítéseket hoznak létre az összeférhetetlenségek kiküszöbölésére. Vagy módosítanak a programozáson ezen hibák megszüntetésére. A módosítások végrehajtásakor a tradereknek fel kell készülniük a frissítések okozta kellemetlenségekre. Sok trader fog átpártolni a Bitcointról az Ethereumra, ami nem jelenti a Bitcoin összeomlását, azonban nagy eséllyel korrekció lesz a piacon.

A Bitcoin lesz az új ezüst, az Ethereum pedig az arany

3. People's Bank of China

 

PBOC erős ellenszenvet érez a Bitcoinnal kapcsolatban. Az összes Bitcoin körülbelül hetven százaléka kínai kézben van, és főleg ezt a csatornát használják arra, hogy a pénzüket Kínából, Amerikába vigyék. Számos hírt olvashattunk arról, hogy a People's Bank of China manipulálja a a Bitcoin árakat. Amennyiben ezeknek a híreknek nincs valóságalapja, a traderek szemében nagy a pszichológiai befolyása lehet, ezzel erős bizonytalanságot keltve bennük. 

4. Wall Street

 

A jelek azt mutatják, hogy a Wall Street augusztus közepén bekapcsolódik a kereskedésbe. Eddig türelmesen álltak a kapuban, figyelték az eddigi eseményeket, és vártak arra, hogy mikor csatlakozzanak a partyhoz. 

Ha a Wall Street csatlakozik az Ethereum kereskedéshez, eddig még nem látott növekedésnek leszünk részei 

5. Casper 

 

Rövid időn belül teljes lesz a Casper. A Casper az új PoS (Proof of Stake), amivel szintén rengeteg költség takarítható meg. A hálózat üzemeltetéséhez a Bitcoin villamosenergia felhasználásnak a töredékére van csak szükség. 

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az Ethereum egy kiváló és egyedülálló lehetőség a profit teremtéshez, aminek idén augusztusban jön el igazán az ideje. 

Most már az Etoron is tudsz Ethereummal kereskedni!

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

A bejegyzés trackback címe:

https://binarycoach.blog.hu/api/trackback/id/tr4812657393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása