Binary Coach

Nagy bukástól szenved az ezüst

2017. július 09. - binarycoach

Az ezüst mindig az arany szegény unokatestvérének volt tekinthető

Nagyon ritka az, hogy az ezüst az árupiac középpontjában álljon, de amikor az eszköz percek alatt közel 2 dollárt esik, akkor biztosan van valami amit észre kell vennünk. Az ezüst mindig az arany szegény unokatestvérének volt tekinthető, és általában az arany árait követi. Ez az egyik oka annak, hogy a kereskedők és a befektetők nem adnak neki túl nagy tiszteletet.

A likviditás nagyon alacsony az aranyhoz képest, és a tréderek úgy vélik, hogy nagyon egyszerű a kereskedés, mert csak követi az arany árakat és bizonyos arányokat, de időről időre az ezüst is emlékeztet bennünket arra, hogy van saját gondolata, és ez az idő péntek hajnalban volt. 

Reflektorfényben az ezüst

Az esés egy nagyon illikvid időszakban következett be, ezért a kereskedők továbbra is próbálják kideríteni, hogy mi okozta az esést. Egyenlőre úgy tűnik nincs konkrét oka annak, hogy mi okozhatta az esést, de figyelembe véve azt a tényt, hogy az ezüst kereskedelem nagy részt a kiskereskedelmi piacon folyik, nem kell sok az ezüst árának ilyen jellegű mozgásához.

Silver Hourly

Egy bizonyos mértékű korrekció történt azóta, de az ár még mindig jóval 16 dollár alatt van. Az arany árak is nyomás alatt állnak, de eddig egy erős 1210 dollár körüli támasz sikeresen megtartotta az árat. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://binarycoach.blog.hu/api/trackback/id/tr7112651997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása