Binary Coach

A tőzsde szerencsejáték

2017. június 11. - binarycoach

Kinek ismerős ez a mondtad? Számtalanszor megtörtént már velem, hogy egy laikus ember fennhangon szegezi hozzám a jól betanult mondatait;

A tőzsde szerencsejáték!! A tőzsdével csak bukni lehet!!!

Hmm... érdekes.. De nézzünk utána egy kicsit jobban. Ha bemegyünk a kaszinóba és feltesszük a tőkénket a ruletten a pirosra az szerencsejáték. Közel ötven százalékunk van eltalálni (a nulla miatt nem teljesen 50). Nem vagyunk hatással a rulettkerékre, a rulettben nem számít mi volt eddig, teljesen véletlenszerű az, hogy melyik számra esik a golyó. Kíváncsiságból rákerestem erre: "Híres rulett játékosok", hát nem lepődtem meg az eredményen, de ez nem is véletlen.. Híres tőzsdei kereskedőt viszont nem egyet ismerünk ugyebár.

ny2.jpg

Ha a ruletten van 48,65 százalékunk arra, hogy nyerjünk akkor a tőzsdén miért lehetne csak bukni? 

  • Visszakövethetjük mi volt a múltban 
  • A gazdasági események befolyásolják az árfolyamot, amikre felkészülhetünk 
  • Rengeteg ember alkalmazza ugyanazokat a kerekedési technikákat, ezért kiszámítható az árfolyam

Az általam alkalmazott technikák hetven százalékos hatékonysággal működnek, eszerint tíz kereskedésből hetet profittal zárok. Ha a bróker átlagosan nyolcvan százalékot ajánl a sikeres kereskedés után igencsak nyereséges ez az üzlet. 

A fenti projekciók csupán az emberi lustaságból fakadnak, mivel az emberek többsége - durván 90%-a - úgy vág bele a kereskedésbe, hogy fogalma nincs az egészről. Aki nem hajlandó időt áldozni arra, hogy alaposan elsajátítsa - és folyamatosan fejlessze - a kereskedéshez szükséges ismereteket, az tényleg fáradjon be a kaszinóba és tegye fel a pénzét a pirosra, vagy ha hasonló eredményeket szeretne elérni, nyissa ki az ablakot és szórja ki ott. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://binarycoach.blog.hu/api/trackback/id/tr2012583441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása