Binary Coach

Most már gyorsabb és könnyebb pénzt küldeni Japán és Thaiföld között

2017. július 01. - binarycoach

A Siam Commercial Banknak (SCB), az SBI Remitnek és a Ripple-nek köszönhetően Japánban 45 ezer Thai állampolgár gyorsabban küldheti el a pénzt. 

bangkok.jpg

A banki tranzakciók általában két napig tartanak

A Japán és Thaiföld közötti átutalások folyamatosan nőnek, és évente körülbelül 250 millió dollárt tesznek ki. Az ehhez szükséges infrastruktúra azonban nem elégítette ki a vevői igényeket. A banki tranzakciók általában két napig tartanak és a díjak átlagosan 5-7% -ot tesznek ki minden egyes tranzakció esetében. Az SBI Remit és az SCB igyekszik ezt a problémát kiküszöbölni és - terveik szerint - a költségek csökkentése által, új bevételi forrásokra szert tenni, ami 10-15 millió dollárra becsülhető évente.

Dr. Arak Sutivong, az SCB stratégiai vezérigazgató-helyettese nyilatkozta: "Büszkék vagyunk arra, hogy Ázsia első bankja a Ripple vezető blockchain hálózati megoldásának használatával valós idejű kifizetéseket biztosít ügyfeleinknek."

a Ripple koncepció lenyűgözőnek látszott

Nobuo Ando, az SBI Remit ügyvezető igazgatója azt mondta: "Feladatunk, hogy folyamatosan keressük a csúcstechnológiai megoldásokat azért, hogy az ügyfeleink egyre jobb tranzakciós szolgáltatásokat kapjanak. E tekintetben a Ripple koncepció lenyűgözőnek látszott, és a gyakorlatban ez még inkább így volt. 

Továbbá számíthatunk arra, hogy a Ripple hálózatának bővülése kedvezőbb deviza-lehetőségeket jelent. Ennek apropóján több intézményt buzdítunk arra, hogy csatlakozzanak hozzánk, hogy a hagyományos módszerekhez képest versenyképes pénzátutalási szolgáltatásokat nyújtsunk értékes ügyfeleinknek. "

Hosszútávon a szolgáltatás az SCB más kulcspiacain is elérhető lesz Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában egyaránt. 

Hirdetés: Kezdj el pénzt keresni kiemelt partnerünknél!

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

A bejegyzés trackback címe:

https://binarycoach.blog.hu/api/trackback/id/tr9512633133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása