Binary Coach

Ethereum túl a négyszázon!

2017. június 15. - binarycoach

Az Ethereum ára hétfőn 407,10 dollárra emelkedett. Ez a rekord magas ár nagymértékben a Bitcoin népszerűségének köszönhető. A hétfői rekorddal jelentősen több mint 5000 százalékos nyereséget ért el ebben az évben, amely januárban 8 dollár alatt volt.

Hétfőn az Ethereum piaci kapitalizációja 36,447 milliárd dollár volt, szemben a Bitcoiné 43,997 milliárd dollár.

revised-chart-1200x549.png

Az Ethereum hosszú távú emelkedése követte a Bitcoint, amely vasárnapon 3000 dollár fölé került.

Az Ethereum sajátos tulajdonságai

Ameddig a legtöbb Altcoin árfolyama főleg a Bitcoinnal van összefüggésben, az Ethereumnak más alapvető követelménye is van. Pavel Matveev - a Wirex társalapítója -  elmondta,  hogy a Bitcoin és az Ethereum különböző igényeket szolgálnak, az Ethereum támogatja az intelligens szerződéseket, amelyek jelentős érdeklődést keltettek a pénzügyi intézmények és más vállalatok körében.

Nicola Duke, a Forex Analytix technikai elemzője szerint, az Ethereum számára kulcsfontosságú volt, hogy a 377 dolláros árfolyamot áttörje, ez az pont a Duke szerint ellenállás volt. Ethereum következő szintje 467 dollár. Mateev véleménye szerint az év végére az Ethereum a 600 dollárt is elérheti, ami a hétfői csúcshoz viszonyítva további 47 százalékos emelkedést jelentene.

Jelenleg korrekció van a kriptopénzek piacán, a két hétig tartó folyamatos emelkedés után a legtöbb árfolyam zuhanni kezdett, azonban az Altcoinok többsége újra magára talált.  

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

A bejegyzés trackback címe:

https://binarycoach.blog.hu/api/trackback/id/tr3312594693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása