Binary Coach

Duplázott az Ethereum

2017. július 19. - binarycoach

Az Ethereum kimagasló teljesítményt ért el az elmúlt 48 órában. Hétfőn még 132 dollárért meg tudtuk venni, tegnap azonban megütötte a 272 dollárt. Ez fantasztikus!

Az Ethereum pontosan azt teszi, amit tennie kell

Most az Ethereum pontosan azt teszi amit meg kell tennie annak érdekében, hogy újra kialakuljon a bikás piac. Először is tiszteletben tartotta a 125 dolláros árszintet, amelyet a hétvégén jelentős támaszként azonosítottunk, másodszor átlépte a 220 dolláros szintet ami szükséges volt a kitöréshez. 

A charton szereplő támasz és ellenállás vonalak egybeesnek az eddig említett két árszinttel: a támasz 125 dollárba esik és az ellenállás 220 dollárnál áll. Így néz ki a csökkenő trendcsatorna.

ethereum price

Az a tény, hogy az Ethereum 220 dollár fölött van ma nagyon biztató jel, ez az első jele a kitörésnek.

Azonban fontos, hogy ezt a kitörést meg kell erősíteni, ami azt jelenti, hogy legalább három egymást követő napon, az Ethereumnak 220 dollár fölött kell kereskednie. Ha ez kialakul nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a medve piac leállt, és valami új kezdődik.

Ez előző stabil bullish market az Ethereumot 400 dollár fölé juttatta.  

Most már az Etoron is tudsz Ethereummal kereskedni!

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

A bejegyzés trackback címe:

https://binarycoach.blog.hu/api/trackback/id/tr9512673827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása