Binary Coach

Mi van a technikai elemzésen túl?

2017. június 13. - binarycoach

Amikor tőzsdei kereskedésre adjuk a fejünket lehetőségek tárháza van a kezünkben arra irányulóan, hogy milyen irányba induljunk el. Számtalan kereskedési eszközzel találjuk szemben magunkat, és - jogosan - érezhetjük azt, hogy el vagyunk veszve a rengeteg információ között.

A kifejlesztett stratégiánk, kizárólag technikai elemzésre vonatkozik, amely a piaci kereskedési eszközök belső törvényszerűségeit vizsgálja és próbálja "megjósolni" a mozgás irányát. A piacot azonban kétféle módszerrel tudjuk feltérképezni

A technikai elemzés mellett a fundamentális elemzést is szem előtt kell tartani, ami a piac viselkedését vizsgálja, legyen szó devizáról, részvényről, vagy bármilyen értékpapírról.

Nem minden fundamentális hír egyenértékű. Van olyan amitől teljesen megőrül a piac, és hihetetlen módon befolyásolja az árfolyamot, azonban van olyan is amire jóformán nem is reagál. 

Ha felkészülünk egy makroadatra erőteljesen növelhetjük az esélyeinket a profitra. Az alábbi táblázatban összegyűjtöttem néhány makroadat;

makroadatok_1.png 

A makroadatok pontos követését megtehetitek itt a blogon is, a naptár menüpont alatt, ahol az aktuális jelentés időpontja, piacbefolyásoló hatása, és a befolyásolt deviza is megtalálható.

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

A bejegyzés trackback címe:

https://binarycoach.blog.hu/api/trackback/id/tr9112588357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása